Anya(g)i Ambíciók

Jelentés a komfortzóna határain túlról

Hej, de más innen a kilátás! Mármint az utazócirkusz karavánja ablakából… Merthogy utazom. Egyszerre több kocsin, hangzavar és kisebb káosz közepette, s most úgy érzem, kicsit bent rekedtem a “rácsos kocsiban”… Bár félig-meddig önszántamból szálltam fel rá, (döntésem okait részletesen ecseteltem korábban), nem szégyellem bevallani, hogy most, másfél hét tanítás után úgy érzem, elég messzire… Tovább »

Helyzetjelentés

Jó pár hete nem írtam érdemi bejegyzést – ezt többen, joggal, hiányoltátok is. Ma azonban muszáj volt végre ideülnöm, hogy számot adjak e hónap eseményeiről, és eddigi teljesítményemről… Miért pont ma? Ma lettem 33 éves – itt az ideje egy újabb számvetésnek. 🙂 Elkészült végre a Palmimar Kft. első életévének éves beszámolója – elgondolkodtató mérleggel…. Tovább »

Franchise, feltételekkel

A GONDOLAT fontossága abban van, hogy használjuk az eszünket, mindig, mindenben, de úgy, hogy közben kössük össze gondolatainkat a SZÍVünk által súgott igazságokkal. -idéztem nemrég egyik bejegyzésem végén.  Milyen jó, hogy jól megjegyeztem ezt a mondatot! Nagyon vonzódtam ehhez a franchise ötlethez, de racionálisan átgondolva, a sok munka és az anyagiak miatt már majdnem lebeszéltem… Tovább »

Érzelem és értelem – melyik az erősebb?

Az üzleti gondolkodás-módhoz és a sikeres vállalkozás vezetéséhez hozzá tartozik, hogy döntenünk kell. De mi alapján? Az üzleti életben ez nem lehet kérdés – ezt most már jól látom. Ha az érzelmeink túlságosan dominálnak egy üzleti döntés meghozatalakor, akkor nagy az esély, hogy számunkra egy valójában kedvezőtlen helyzetbe kerülünk. Ha viszont pusztán az értelmünkre, a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!