Anya(g)i Ambíciók

Ballagási tarisznya és egyéb katicák

HősNőkblogok Hogy a Szürke Urak – akik nem a szürke hétköznapok :), (egyszer biztosan ideérek leírni, kik ők… ) ne találjanak rám, pár napra megint, mint oly sokszor “régen”, a kényelmes alkalmazotti offline időkben, boldogan alámerültem a kreatív, jótékony célú non-profit alkotótevékenység boldogsághormont és lelki békét generáló foglalatosságába. Azaz elvállaltam, hogy kitalálom, sőt megcsinálom a… Tovább »

Hát milyen Anya vagyok én??

Az ugye kiderült már rólam, hogy bőven vannak céljaim, megvalósítandó terveim, aktuális feladataim. Egyik rossz tulajdonságom ráadásul, amin egy ideje tudatosan igyekszem változtatni, (csak nehezen megy, mert sokszor észre sem veszem magam…) hogy mindent egyszerre akarok csinálni, és lehetőleg azonnal. Harmadik gyerekkel, 7. éve itthon, én is bekerültem azok közé, akinek, mint Vida Ági írja… Tovább »

Szeretsz dolgozni? Neem?! Nem hiszem!

Szerintem biztosan arra gondoltál, hogy munkába járni nem szeretsz, és ott olyan tevékenységet végezni, aminek nem látod a hasznát, és nem találsz benne örömöt. Olyat, amit kötelezően szabtak ki rád, ami egysíkú, unalmas, és nem tudod, miért pont neked kell ezt csinálni… Ráadásul napi 8-9-12 órában…  A munkahelyi semmittevés talán még ennél is rosszabb. Leszívja… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!