Anya(g)i Ambíciók

Színek és formák – RÓMA

Születésnapomra egy nagyon-nagyon régi vágyam teljesült: RÓMA! Néptáncos ifjúkoromban a világ rengeteg gyönyörű helyére eljutottunk, Olaszországban is voltunk vagy fél tucatszor, de Róma valahogy eddig kimaradt. Karácsonykor pedig Jézuska is megelégelte az egyre gyakoribb kifakadásaimat, hogy “Elég volt! Itt hagyom az egész bandát! Elmegyek Rómába mosogatni! És esténként egyedül, nyugodtan eszem a pizzát!” …stb., és… Tovább »

Álmok, célok… Itt a vége…?

Bár nem az esetem sem ez a modern amerikai számítógépes animáció, sem a stílus, a tartalom azért elgondolkodtató. Azért jutok mostanában ilyen ritkán a blogíráshoz, mert azon dolgozom, hogy véletlenül se járjak így: (Kattints a képre a videóhoz! 6 perc) Te mit gondolsz? Szeretettel: (Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek… Tovább »

AFT 2 – A fordulat

(Itt az előző rész – AFT1) És ekkor belépett a férjem. Kissé zavartan megállt az ajtóban, kezében egy nagy csomaggal. Ránéztem a fotelből – épp a régóta vágyott beépített szekrényünk szépen sikerült tervét sirattam, amit ebben a hónapban sem tudtunk megcsináltatni, mert nem maradt rá hetvenezer forintunk, – és rosszat sejtve megkérdeztem: – Hát az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!