Anya(g)i Ambíciók

Helyzetjelentés

Jó pár hete nem írtam érdemi bejegyzést – ezt többen, joggal, hiányoltátok is. Ma azonban muszáj volt végre ideülnöm, hogy számot adjak e hónap eseményeiről, és eddigi teljesítményemről… Miért pont ma? Ma lettem 33 éves – itt az ideje egy újabb számvetésnek. 🙂 Elkészült végre a Palmimar Kft. első életévének éves beszámolója – elgondolkodtató mérleggel…. Tovább »

Anyák napjára jön a Babies

…tudtam meg Vida Ági kismamablogjáról. Ez egy fantasztikusnak ígérkező dokumentumfilm, amely négy baba első életévét mutatja be, akik a világ négy táján élnek – Japánban, Mongóliában, Namíbiában és Amerikában. Nézzetek bele: (Sajnos a szélesvásznúsága miatt nem fér ide teljesen, kattints a közepére, hogy rendesen lásd!) Az előző bejegyzés hozzászólásaiban feltett kérdésekre a következő bejegyzésben válaszolok!… Tovább »

Ügyintézés gyerekkel… Semmi sem lehetetlen!

Szakad az eső… Mégis délelőtt a városban voltam. “Ügyeket intéztem.” Tesco-s bevásárlás, posta, bank, munkahelyen adóbevallással kapcsolatos papírok, tankolás, pár telefon. Egy óra alatt mindennel végeztem!! Hogyan csináltam? Hát persze, hogy gyerek nélkül! 🙂 De nem volt ez mindig így, sőt! Nekem is újdonság, hogy mindez után még marad időm blogot írni… Persze mindazt, amit… Tovább »

Karrierista nők család nélkül – ez a jövő?

Elgondolkodtató, vagy inkább megrémítő cikk jelent meg nemrég a HRportal.hu oldalon a fenti címmel: http://www.hrportal.hu/hr/karrierista-nok-csalad-nelkul-ez-a-jovo-20100308.html  Mivel én optimista, és naiv idealista vagyok, hiszem, hogy a világ valójában nem ebbe az irányba halad, vagy ha mégis, ez a jelenség nem tud tartós maradni… Mert természetellenes… És van egy sejtésem, hogy nem a nők természetéből fakad ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!