Anya(g)i Ambíciók

Hajamnál fogva is!

Eltelt hát a szépreményű november és december. Vége lett 2014-es évnek is. Már nem “fáj” a visszatekintés, de elárulom, kedves naplóm, a boldog advent alatt én hetekig magam alatt voltam, esténként sokszor sírtam – fáradtságtól, kimerüléstől, tehetetlenségtől, bosszúságtól – de legtöbbször az “elvesztegetett évekért”, a soha vissza nem térő “fiatalságomért”, a soha meg nem valósuló… Tovább »

A mosoly olyan görbe, ami mindent kiegyenesít

Ilyen emberré kellene válnunk! – találtam Mátyás Anita blogjában. Hát, játsszuk azt, hogy megpróbáljuk! 😀 Azóta sokszor megnéztem – mindig jókedvre derít, és ad egy pozitív löketet! Szeretettel: (Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)... Tovább »

2010-ben minden jobb lesz

Ezt a cikket nemrég olvastam a HősNők című, egyik kedvenc blogomon, Vidi Rita tollából. Mintha én írtam volna! Válságról, válságkommunikációról, válságkezelésről. A megfelelő hozzáállásról, amivel felülkerekedhetünk a belénk beszélt félelmeken, kudarcokon. Reményt és lendületet ad a következő évhez. Olvasd el!2010-ben minden jobb lesz Az én történetem (AFT :)) holnap folytatódik!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!