Anya(g)i Ambíciók

Bejutottunk a második fordulóba :-)) !! Egy Tetszik gombbal szavazhatsz! :)

Nektek is köszönhető, hogy az idei “Év Anyavállalata” versenyen bejutottunk a második fordulóba az Imami oldalakkal! 72 versenyző közül a 4. helyen jutottunk be “csont nélkül”. Ennek az utolsó fordulónak már nagy a tétje, ha megnyernénk…jaj, de jó lenne 🙂 Téged is megkérlek, Kedves Olvasóm, hogy ismét szavazz ránk a Tetszik gomb megnyomásával itt:http://www.gazdagmami.hu/ev-anyavallalata-2011#gellen_noraGellén Nóra… Tovább »

Tetszik neked az Imami? :) És szeretnél egy wellnes hétvégét nyerni ?

Szavazz az Imami franchise-ra az Év Anyavállalata Versenyen! Mi az Év Anyaválallata verseny?  És miért olyan fontos számomra? Ha régi olvasóm vagy, akkor biztosan ismered a gazdagmami.hu-t is, és akkor valószínűleg hallottál már erről a nagyszerű megmérettetésről.   “A Gazdagmami.hu 2011-ben második alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki gyermekek mellől az… Tovább »

Elkészült az IMAMI.HU – a hely.imamik mamija:)

Örömmel tudatom veled, hogy az IMAMI büszkén pályára lépett – nagyban is elkezdődik tehát a játék! 🙂 Kattints a főoldalra, és a térképen megnézheted, hogy nálatok van-e már imami. Ha van, regisztrálj az adott oldalon, használd a szolgáltatásokat, és jó szívvel ajánld tovább ismerőseidnek! 🙂 Ha még nincs, alaposan böngészd végig az oldalakat, és ábrándozz… Tovább »

Mit ad egy franchise?

Az imami franchise-t felfedő, előző bejegyzés hozzászólásai között jött elő az a kérdés, ami miatt én is aludtam egy-kettőt arra, hogy belevágok. Idézem:) “felmerülnek bennem a gondolatok: Ez az imami a franchise kitalálójának a legjobb (mint általában minden ilyenben), s neki biztosít havi passzív jövedelmet (= fr.díj). Áruld el, hogy Neked miért jó üzlet ez?… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!