Anya(g)i Ambíciók

Végkiárusítok!

Lassan lejár a “Szoptass ügyesen!” c. szoptatós könyvem mandátuma, aminek megírásáról, és kiadásának fordulatos történetéről ezekben a bejegyzésekben olvashattatok. Na, nem fog eltűnni teljesen, inkább csak átalakul. Része lesz egy nagyobb egésznek, egy három részes sorozatnak, ami remélhetőleg belátható időn belül elkészül. (Erről a projektről bővebben a következő bekezdésben:)) Most mindenesetre a még megmaradt (kb…. Tovább »

Így született – azaz hogyan lesz egy kézzel írt füzetből “igazi” könyv?

Amikor sógornőm kezébe vette a könyvem elsőként elkészült példányai egyikét, ámultan kiáltott fel: – Gyömbi, ez olyan, mint egy igazi könyv! 🙂  Hát igen. Olyan lett. Illetve az lett. Negyedik gyermekem… 🙂 Ámbátor az idáig vezető út elég sok lépésből állt. Könyvkiadás – mi az nekünk? Elég volt épp csak kicsit tájékozódni a könyvkiadás mibenlétéről… Tovább »

Van kismama ismerősöd? Szeretném őt (is) megajándékozni!

(Egy kis kitérő, így karácsony közeledtével…) Mikulás és karácsony táján ajándékáradat lepi el a kisgyerekes családokat – persze szinte minden a gyerekeké! Apukának talán sikerül elcsenni egy fél csokimikulást, de ki gondol a család lelkére, a kismamára?…   Amikor egy újszülött bekerül egy családba, természetes, hogy körülötte forog a világ. Nem is lehet ez másképp,… Tovább »

Miről is szól ez a blog?

Amikor nem is olyan régen, az akaratom ellenére kezembe nyomott pár üzleti könyv hatására rájöttem, hogy máshogy is lehet élni, mint ahogy azt eddig láttamés (tanárgyerekként, majd tanárként) természetesnek vettem – a munka-spórolás-munka-lopottórák-munka-egyhétnyaralás-munka körforgásában, majd, a szerény nyugdíjas évek nyugalmában, azonnal neki akartam állni a megvalósításnak.    Ugyanis hirtelen szörnyű elégedetlen lettem az eddigi és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!