Anya(g)i Ambíciók

Hajamnál fogva is!

Eltelt hát a szépreményű november és december. Vége lett 2014-es évnek is. Már nem “fáj” a visszatekintés, de elárulom, kedves naplóm, a boldog advent alatt én hetekig magam alatt voltam, esténként sokszor sírtam – fáradtságtól, kimerüléstől, tehetetlenségtől, bosszúságtól – de legtöbbször az “elvesztegetett évekért”, a soha vissza nem térő “fiatalságomért”, a soha meg nem valósuló… Tovább »

A mosoly olyan görbe, ami mindent kiegyenesít

Ilyen emberré kellene válnunk! – találtam Mátyás Anita blogjában. Hát, játsszuk azt, hogy megpróbáljuk! 😀 Azóta sokszor megnéztem – mindig jókedvre derít, és ad egy pozitív löketet! Szeretettel: (Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)... Tovább »

Álmok, célok… Itt a vége…?

Bár nem az esetem sem ez a modern amerikai számítógépes animáció, sem a stílus, a tartalom azért elgondolkodtató. Azért jutok mostanában ilyen ritkán a blogíráshoz, mert azon dolgozom, hogy véletlenül se járjak így: (Kattints a képre a videóhoz! 6 perc) Te mit gondolsz? Szeretettel: (Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek… Tovább »

Második törlesztőrészlet

Munkaviszony– milyen ronda szó… Abszolút negatív rezgésű, legalábbis az én fülemnek, de  (még) nem vagyok szakértő, mint Manita… (de tőle most Te is megtanulhatsz olvasni a szavakból, számokból az őszi 1-1 napos  Névelemzés és számmisztika tanfolyamain – ez itt a reklám helye 🙂 mert az én olvasómként még kedvezményt is kapsz, ha beírod a kupon… Tovább »

Egész május Anyák Napja!

Május a kedvenc hónapom. Nem csak a születésnapom miatt, hanem mert ilyenkor úgy érzem, kinyílik a szívem, az elmém, újjászületek, mint a főnix, újra képes vagyok befogadni az áradó világot, és teljesülnek a kívánságaim, amiket a költő gyönyörűen megfogalmazott helyettem: Kányádi Sándor: Könyörgés tavasszal Fölparittyázta az égre magát a pacsirta. Dugja fejét a sok-sok pipevirág…. Tovább »

Mostanáig halogattad, hogy új életet kezdesz? NE pont most vágj bele!

Pont én mondom… De nekem már mindegy, annyira benne vagyok, hogy magától visz előre a lendület! Olyan fázisba értem, ahol az agyam magától pörög…   De ha Te még nem tartasz itt, azt javaslom, várj még pár hetet a megvalósítással! Miért mondom ezt? … Mert a karácsony, és az adventi készülődés nem a pörgésről szól!… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!