Anya(g)i Ambíciók

Horgász lettem! De valójában halászni akarok…

Hosszas szöszmötölés után bedobtam a “csalit” a vízbe. Azaz elindult végre a mini-sorozatom, aminek segítségével a horogra akadhatnak a látogatóim e-mail címei… Juj, de ronda hasonlat! Pedig marketinges körökben ez előszeretettel használt “szakkifejezés”. Tényleg nagyon találó, csak eléggé negatív csengésű – becsapást, átverést sejtet. Pedig a jó csali ténylegesen a “halacskák” hasznára válik… Olyan finomságokkal… Tovább »

AFT 3 – Mire emlékszel az iskolában tanultakból?

(AFT 2) Annak ellenére, hogy világéletemben jó tanuló voltam, én nem sok mindenre – bevallom becsülettel. Pedig mennyi “fontos” dolgot kellett bebiflázni – adatok, dátumok, képletek, s közben elveszett a lényeg. Az összkép, az egyéni látásmód, a kreatív gondolkodás, és egyáltalán, az “élet szaga”, hogy fel lehetett volna készülni rá! Pedig tanulni jó! Sőt, elengedhetetlen,… Tovább »

AFT 1, azaz kezdjük!

Mármint a történetet. Mármint az “Anya és az Anyagi Függetlenség Történetét”. In medias res helyett, úgy vélem, az a tisztességes, ha az elejétől. A regény a közelmúltban kezdődik. Igyekszem majd a cselekmény, és az olvasó haszna szempontjából fontos momentumokra szorítkozni, (bevallom, ez nehezemre fog esni, hiszen annyi izgalmas dolgon mentem keresztül:)), hogy minél előbb eljussunk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!